Zobrazeno 1 - 10
of 409
pro vyhledávání: '"phenolic potential"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iván Friero, Alba Macià, Maria-Paz Romero, Ignacio Romagosa, Mariona Martínez-Subirà, Marian Moralejo
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1841 (2024)
Barley is rich in phenolic compounds, providing health benefits and making it a valuable addition to a balanced diet. However, most studies focus on these compounds at barley’s final maturity, neglecting their synthesis during grain development and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb562a0bf6714827bd7710350e0a5a65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marija Polić Pasković, Nikolina Vidović, Igor Lukić, Paula Žurga, Valerija Majetić Germek, Smiljana Goreta Ban, Tomislav Kos, Lepomir Čoga, Tea Tomljanović, Sunčana Simonić-Kocijan, Dean Ban, Sara Godena, Igor Pasković
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 5, p 594 (2023)
For the first time the effects of different sampling periods and their interaction with five major autochthonous Croatian Istrian olive cultivars and the Italian cultivar ‘Leccino’ on the quantity and composition of olive leaf phenolic compounds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80306c85ab6b4cd28f6dba00a7546c4a
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 3, Pp 393-403 (2020)
Introduction. Longitudinal studies of human activity and metabolism revealed various anti-inflammatory, immunomodulatory, antistress, antioxidant, and adaptogenic properties of such secondary plant metabolites as phenolic compounds and pigments. Huma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/513ff959dc3c4a7eacee3acd72a63ba6
Autor:
Tampaktsi C., Gancel A. L., Escudier J.-L., Samson A., Ojeda H., Pic L., Rousseau J., Gauthier P., Viguier D., Furet M. I., Teissedre P.-L.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 56, p 02012 (2023)
The hybrids are new varieties that are resistant to the cryptogamic diseases of vines, and they may be a good solution to the reduction of pesticide use. However, these new varieties have appeared recently and only few studies have been conducted to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abdb0b539d41454e98529a86ac3f3080
Autor:
ENACHE, Laura1 laurafotescu@yahoo.com, PÎRCĂLABU, Liliana1, FÎCIU, Lidia1, RADU, Bogdan Vasile1
Publikováno v:
Agronomy Series of Scientific Research / Lucrări Ştiinţifice Seria Agronomie. 2020, Vol. 63 Issue 1, p147-152. 6p.
Publikováno v:
Vitae, Vol 18, Iss 1, Pp 17-25 (2011)
La uva Isabella (Vitis labrusca) es una variedad tinta que se ha adaptado óptimamente a las condiciones edafoclimáticas de la región de Villa del Rosario (Norte de Santander), y ha tenido buena aceptación en los mercados locales. Actualmente la u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80025a5f48444018ba7f475efba7b05f
Publikováno v:
Records of Agricultural & Food Chemistry. 2023 Special Issue, Vol. 3, p16-17. 2p.