Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"phenolic off-flavor"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marc Serra Colomer, Anna Chailyan, Ross T. Fennessy, Kim Friis Olsson, Lea Johnsen, Natalia Solodovnikova, Jochen Forster
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Brettanomyces yeasts have gained popularity in many sectors of the biotechnological industry, specifically in the field of beer production, but also in wine and ethanol production. Their unique properties enable Brettanomyces to outcompete convention
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bd5413c2c674f5bbd980cb7dab34191
Autor:
Mingguang Zhu, Yunqian Cui
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 56, Iss 6, Pp 1018-1023 (2013)
This work aimed at determining 4-vinylguaiacol and 4-vinylphenol in the top-fermented wheat beers using different wavelength and the mobile phase for HPLC. Best results for isocratic elution were obtained at 260 nm and the mobile phase comprising met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b505f142688e4adeb164d566ea5a922a
Publikováno v:
前橋工科大学研究紀要.
To convert ferulic acid into 4vinylguaiacol (4 VG), S accharomyces cerevisiae must haveintact PAD1 and FDC1 genes. British type top fermenting yeast strains have nonsensemutations in both of these genes; whereas, bottom fermenting yeast strains have
Autor:
Marc Serra, Colomer, Anna, Chailyan, Ross T, Fennessy, Kim Friis, Olsson, Lea, Johnsen, Natalia, Solodovnikova, Jochen, Forster
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Brettanomyces yeasts have gained popularity in many sectors of the biotechnological industry, specifically in the field of beer production, but also in wine and ethanol production. Their unique properties enable Brettanomyces to outcompete convention
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yunqian Cui, Mingguang Zhu
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Volume: 56, Issue: 6, Pages: 1018-1023, Published: DEC 2013
Brazilian Archives of Biology and Technology v.56 n.6 2013
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 56, Iss 6, Pp 1018-1023 (2013)
Brazilian Archives of Biology and Technology v.56 n.6 2013
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 56, Iss 6, Pp 1018-1023 (2013)
This work aimed at determining 4-vinylguaiacol and 4-vinylphenol in the top-fermented wheat beers using different wavelength and the mobile phase for HPLC. Best results for isocratic elution were obtained at 260 nm and the mobile phase comprising met
Autor:
Diego Libkind, Mathias Hutzler, Ana Pontes, Pedro Almeida, Raquel Barbosa, Margarida Gonçalves, Marta Serra, Paula Gonçalves, José Paulo Sampaio
Publikováno v:
Current biology : CB. 26(20)
Beer is one of the oldest alcoholic beverages and is produced by the fermentation of sugars derived from starches present in cereal grains. Contrary to lager beers, made by bottom-fermenting strains of Saccharomyces pastorianus, a hybrid yeast, ale b