Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"phenolic fingerprint"'
Autor:
Eftichia Kritsi, Thalia Tsiaka, Anna Boroboka, Garyfallia Koletsou, Spyridon Theofilatos, Artemis Maggenaki, Paris Christodoulou, Georgia Ladika, Konstantinos Tsiantas, Georgios Sotiroudis, Vassilia J. Sinanoglou
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 9, p 261 (2024)
Although post-distillation side-streams of basil (Ocimum basilicum L.) pose significant economic and environmental challenges, they also bring forth new opportunities in the flavor industry. Thus, the objective of the current study was to assess the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c718377a33b449298a25371c590de90
Autor:
Thalia Tsiaka, Natalia A. Stavropoulou, Maria C. Giannakourou, Irini F. Strati, Vassilia J. Sinanoglou
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 21, p 7403 (2023)
Lately, the essential oils industry has been one of the most expanding markets globally. However, the byproducts generated after the distillation of aromatic plants and their transformation to novel high-added value products consist of a major up-to-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/887322869f55421c8e2b04ee54473176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ángela Díaz-Fernández, Emilia Díaz-Losada, Anxo Vázquez-Arias, Anna Puig Pujol, Daniel Moreno Cardona, María Esperanza Valdés-Sánchez
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 1, p 4 (2022)
Non-anthocyanin compounds (NAN) such as flavonol, flavanol, and phenolic acids should be considered in the characterization of minority red grapevine varieties because these compounds are involved in copigmentation reactions and are potent antioxidan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04c02f7d63aa43218fb87c7208aca68e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. 109:130-137
HPLC analysis of pear ( Pyrus communis L .) leaf extracts to study the phenolic composition of the pear cvs. ‘Abbe Fetel’, ‘Williams’, ‘Max Red Bartlett’, ‘Packam's Triumph’ and ‘Passa Crassana’ showed a certain homogeneity as wel
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
5 pages, 4 figures, 2 tables.
A reversed-phase high-performance liquid chromatography procedure is proposed for the determination of 10 phenolic compounds (eriodictyol 7-O-rutinoside, eriodictyol 7-O-glucoside, luteolin 7-O-rutinoside, luteolin
A reversed-phase high-performance liquid chromatography procedure is proposed for the determination of 10 phenolic compounds (eriodictyol 7-O-rutinoside, eriodictyol 7-O-glucoside, luteolin 7-O-rutinoside, luteolin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6b132fe52cba8a6c14ee29808bcd0397
http://hdl.handle.net/10261/18157
http://hdl.handle.net/10261/18157