Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"pheasantry"'
Autor:
Nehafta Bibi, Binqiang Li, Habiba Zaffar, Muqaddas Salahuddin, Romana Gul, Zafeer Saqib, Rehana Khan, Fiza Mazhar, Aymen Shehzadi, Laraib Fiaz, Muneeba Naseer, Xu Luo
Publikováno v:
PeerJ, Vol 12, p e18031 (2024)
Background The interaction between visitors and captive birds is complex, with a potential impact on bird’s behavior and welfare. Understanding this interaction is essential for effective conservation and management. Methods We conducted a study at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/baf1cc2bcce84bd6b426ea8085b1f423
Publikováno v:
Journal of Zoological and Botanical Gardens, Vol 3, Iss 2, Pp 147-157 (2022)
It is well known that captive animals alter their behavior and space use when observed by visitors, with the concept coined the ‘visitor effect’. The ‘observer effect’, described as any alteration in behavior and enclosure use as a result of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6216a96d1ae345148b56a99f4d768466
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pribisalić, Katarina
Intenzivan uzgoj fazana namijenjen je zadovoljavanju potreba lovišta, povećanju brojnosti populacije prije sezone lova, naseljavanju nekog područja, stabilizaciji populacije, regulaciji spolne strukture ili unosu novog genetskog materijala. Proces
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4096::6f5fa50deb34b996365b4b89511ee26c
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:407658
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:407658
Autor:
J. Suchomel, M. Heroldová
Publikováno v:
Journal of Forest Science, Vol 53, Iss 4, Pp 185-191 (2007)
Communities of small terrestrial mammals were studied in the specific environment of two pheasantries in southern Moravia with different intensity of pheasant management and different diversity of biotopes (RB - intensive pheasantry, HJ - extensive p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b28753abcfb44d009d0f4bd0421caab0
Publikováno v:
Food Manufacture. Sep2013, Vol. 88 Issue 9, p41-42. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.