Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"pesticides determination"'
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 2930 (2022)
In this study, a multi-residue analysis was developed for 32 compounds, including pesticides and metabolites, in five meat products using gas chromatography-tandem mass spectrometry (GC-MS/MS). The validation of the developed analytical method was al
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0726bbfed3614a91a399894ad34924c7
Autor:
Baghdad Science Journal
Publikováno v:
Baghdad Science Journal, Vol 15, Iss 3 (2018)
The aim of this study was to develop a sensor based on a carbon paste electrodes (CPEs) modified with used MIP for determination of organophosphorus pesticides (OPPs). The modified electrode exhibited a significantly increased sensitivity and selecti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/658e0eac297045cd9701fa6cc1d2ed4f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monteiro, Sérgio Henrique
Um método rápido utilizando cromatografia liquida (LC) foi desenvolvido para determinação simultânea de 7 pesticidas piretróides (bifentrina, cipermetrina, fenpropatrina, fenvalerato, permetrina, lambda-cialotrina, e deltametrina). Os resíduos
Autor:
Vieira, Eliane
Devido à importância da agricultura para a economia do Brasil e para a dieta da população brasileira, um esforço contínuo tem sido feito para preservar a qualidade dos alimentos. Um dos mais importantes critérios de qualidade é a concentraç
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The volatile fraction composition of sweet orange and lemon oils obtained using biological and traditional cultivation is reported. The oils came from Sicily and were industrially obtained. The aim of the research was to establish whether the use of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::56bbb1ca42de53f6459427188ef5c4d6
http://hdl.handle.net/11570/1831350
http://hdl.handle.net/11570/1831350
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.