Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"pesticide degradation in vegetables"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 405 (2021)
(1) Background: Aryloxyphenoxy-propionates and cyclohexanediones are herbicides most widely used in dicot crops worldwide. The main objective of the study was to determine the dynamics of herbicide residues in carrot, lettuce, cauliflower, and onion
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/743f36a232704c54a7621c12d061e810
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 2
Foods, Vol 10, Iss 405, p 405 (2021)
Volume 10
Issue 2
Foods, Vol 10, Iss 405, p 405 (2021)
(1) Background: Aryloxyphenoxy-propionates and cyclohexanediones are herbicides most widely used in dicot crops worldwide. The main objective of the study was to determine the dynamics of herbicide residues in carrot, lettuce, cauliflower, and onion
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.