Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"peroxidase-like nanozyme"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 17, Pp 327-335 (2024)
Total antioxidant capacity of food is one of the critical parameters to evaluate its efficacy. Establishment of a fast and sensitive analytical method for the detection of total antioxidant capacity of food has great significance. In this paper, a me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7d41b7ccb3549edabd41777f6a824c6
Publikováno v:
Chemosensors, Vol 12, Iss 9, p 176 (2024)
Staphylococcus aureus is one of the leading causes of skin and soft tissue infections, and it is even life-threatening if it enters the bloodstream, lung or heart. In the present work, we proposed a novel colorimetric biosensor for the detection of S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e86427a963f465caf9ccffaa24756c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng Lian, Chunqing Lu, Jiangqi Zhu, Xining Zhang, Ting Wu, Youlin Xiong, Zhiyi Sun, Rong Yang
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 10 (2022)
Types of nanozymes can produce free radicals and/or reactive oxygen species (ROS) to serve as broad spectrum antibacterial materials. Developing nanozyme-based antibacterial materials with good biocompatibility exhibits promising application prospect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b24e471e609463bb2eca4df164da665