Zobrazeno 1 - 10
of 30 349
pro vyhledávání: '"perishable food"'
Autor:
Kashyap, Abhishek1 (AUTHOR) imabhikash@gmail.com, Yadav, Dharmender1 (AUTHOR), Shukla, Om Ji1 (AUTHOR), Kumar, Rupesh2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Environment, Development & Sustainability. Oct2024, Vol. 26 Issue 10, p26817-26837. 21p.
Publikováno v:
International Journal of Production Research. Oct2023, Vol. 61 Issue 19, p6519-6532. 14p. 1 Diagram, 4 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Closed-loop inventory routing problem for perishable food with returnable transport items selection.
Autor:
Zhang, Yipei1 (AUTHOR), Chu, Feng2 (AUTHOR), Che, Ada3 (AUTHOR) ache@nwpu.edu.cn, Li, Yantong4 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Production Research. Jan2024, Vol. 62 Issue 1/2, p501-521. 21p.
Autor:
Shakuri, Mahdieh1 (AUTHOR), Barzinpour, Farnaz1 (AUTHOR) barzinpour@iust.ac.ir
Publikováno v:
PLoS ONE. 9/26/2024, Vol. 19 Issue 9, p1-34. 34p.
Autor:
Zhang, Baohua1,2 (AUTHOR) shzhangbh56@gmail.com, Mohammad, Jihad1 (AUTHOR)
Publikováno v:
SAGE Open. Jul-Sep2024, Vol. 14 Issue 3, p1-24. 24p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Engineering and Technological Science, Vol 5, Iss 2 (2024)
This research was perfomed to provide a comprehensive Systematic Literature Review (SLR) on the mutually beneficial link between Lean and Knowledge Management (LKM). The primary focus was to highlight the crucial role of LKM as an enabler in empoweri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f14c186c65114f69a1882d93eddb3b6f
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract The management of a food supply chain is difficult and complex because of the product's short shelf-life, time-sensitivity, and perishable nature which must be carefully considered to minimize food waste. Temperature-controlled perishable fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf76d7b6409f4ceaa9f4c80f27396e49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.