Zobrazeno 1 - 10
of 1 182
pro vyhledávání: '"perishability"'
Autor:
Mehboob Alam, Shaukat Ali, Syed Tanveer Shah, Zawar Hussain, Liaqat Ali, Abdur Rab, Asim Muhammad, Sultan Akbar Jadoon, Masood Ahmad, Imran Ahmad
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 22, Iss 2 (2023)
Persimmon is a climacteric fruit and very perishable. Changes in several physiological attributes greatly affect its quality and market value. The current study was designed to assess the effect of chitosan solution (an edible coating material that c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35ab13474ab4438eb4f8c469e1b8fc97
Publikováno v:
Journal of Industrial Engineering and Management, Vol 15, Iss 2, Pp 256-274 (2022)
Purpose: This research develops a model to improve the quality and freshness of sold vegetables through a funding program between farmers and retailers. Through this program, retailers who are interested in the distribution of first quality vegetable
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b1df1383a7549988a35f07c54787fb2
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3308 (2023)
The global food production industry faces environmental concerns exacerbated by substantial food waste. European countries are striving to reduce food waste towards a circular bioeconomy and sustainable development. To address environmental issues an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/208185310131434b9561bebe7ef3457e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miller, Chadwick J., Samper, Adriana, Mandel, Naomi, Brannon, Daniel C., Salas, Jim, Troncoza, Martha
Publikováno v:
Journal of Services Marketing, 2021, Vol. 35, Issue 4, pp. 516-534.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JSM-09-2020-0391
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patidar, Rakesh, Agrawal, Sunil
Publikováno v:
Benchmarking: An International Journal, 2020, Vol. 27, Issue 8, pp. 2341-2363.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BIJ-01-2020-0013
Autor:
Muhammad Sajid, Abdul Basit, Zafar Ullah, Syed Tanveer Shah, Izhar Ullah, Heba I. Mohamed, Inayat Ullah
Publikováno v:
Bulletin of the National Research Centre, Vol 44, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Abstract Background Peach fruits are highly perishable leading to many pre- and post-harvest problems, which adds to the reduction in the potential yield and productivity. Chitosan is a natural polysaccharide, produced after alkaline chitin deacetyla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35b46ef8059b4965a8f085d559382a29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.