Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"perfumery radar"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 11, p 3095 (2021)
In the last two decades, scientific methodologies for the prediction of the design, performance and classification of fragrance mixtures have been developed at the Laboratory of Separation and Reaction Engineering. This review intends to give an over
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a00b623bed6d4d269c0d2e5afc440a06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christianne Elisabete da Costa Rodrigues, Alírio E. Rodrigues, Patrícia Costa, Daniel Gonçalves
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
The aroma profile of crude Citrus sinensis essential oil (EO) and its phases from the fractionation process by solvent extraction were evaluated. Ethanol with (30 and 40)% w / w water were prepared as solvents, and different mass ratios between EO an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniel Gonçalves, Christianne Elisabete da Costa Rodrigues, Alírio E. Rodrigues, Patrícia Costa
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
This study aims to separate aroma-active components of the crude Citrus latifolia essential oil (EO) from the unstable terpene hydrocarbons using ethanol/water mixtures through liqUid-liquid equilibrium (LLE) and to evaluate the aroma profiles of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::447ff386e213c9c5dec6cd484aafb9b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.