Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"peptides molecular weight distribution"'
Autor:
Zihui LI, Xiaojie DUAN, Kunlun LIU, Guanhao BU, Liang WANG, Shuntang ZHANG, Jinfeng JING, Wei REN
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 15, Pp 184-192 (2023)
In order to enhance the flavor of hydrolysate from the mixture of chicken skeleton and chicken breast, the hydrolysis of chicken skeleton and chicken breast composite substrate was carried out by biological enzymatic hydrolysis technology. The enzyma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c82c33b5b0c540659e35024e46a96bac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.