Zobrazeno 1 - 10
of 497
pro vyhledávání: '"pepper seed oil"'
Autor:
Ranilović, Jasmina1 jasmina.ranilovic@podravka.hr, Cvetković, Tanja1, Kušević, Tihomir1, Gajari, Davorka1, Tomić-Obrdalj, Helena1, Aladić, Krunoslav2, Jokić, Stela2
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2024, Vol. 16 Issue 1, p173-187. 15p.
Autor:
Jasmina Ranilović, Tanja Cvetković, Tihomir Kušević, Davorka Gajari, Helena Tomić-Obrdalj, Krunoslav Aladić, Stela Jokić
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 16, Iss 1, Pp 173-187 (2024)
The category of edible plant oils with additional health and sustainable benefits is growing steadily. However, this category still represents a relatively small market segment known as ‘niche oils’. Oils derived from byproducts, especially seeds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5927572e172244a88262fc157bfd15c7
Autor:
Esra Avci, Alican Akcicek, Zeynep Hazal Tekin Cakmak, Muhammed Zahid Kasapoglu, Osman Sagdic, Salih Karasu
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 9, Iss 9, Pp 10243-10252 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b71cdad902bb4851b2709ddbc057fbbc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2019 54:78-86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ileana Cocan, Monica Negrea, Antoanela Cozma, Ersilia Alexa, Mariana-Atena Poiana, Diana Raba, Corina Danciu, Iuliana Popescu, Andreea I. Cadariu, Diana Obistioiu, Isidora Radulov
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 12, p 2579 (2021)
The main purpose of this work was to assess the potential of chili pepper seed oil (CPSO) and sweet pepper seed oil (SPSO) to inhibit or retard the thermo-oxidative processes undergoing in sunflower oil (SFO) when subjected to high-temperature heatin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dff8a606b8994d7ca74923801eb7c0d4
Publikováno v:
Grasas y Aceites. 2020, Vol. 71 Issue 4, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 4, Pp e384-e384 (2020)
In this study, the physicochemical, functional, and antimicrobial properties of pepper seed oil (PSO) were determined. PSO was subjected to differential scanning calorimeter (DSC), fatty acid composition, carotenoid, capsaicin, and tocopherol analyse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aac927c377dc475e894581c2ae5507f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.