Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"peony seed meal"'
Autor:
Ziyu, Gu a, 1, Nassar, Nourhan a, c, 1, Yang, Li a, Khan, Ibrar Muhammad a, Wang, Xinyue a, Khalid, Anam a, Jiang, Xinyu a, Huang, Zhengxuan a, Chen, Yuxia b, ⁎, Wang, Zaigui a, ⁎
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 December 2024 222 Part 2
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 217-224 (2023)
Protein from peony seed meal was extracted by alkali dissolution and acid precipitation. The extraction process was optimized by single factor and orthogonal experiments, and the physical and chemical properties and functional properties including is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/244f05f617b1401b986bfc11a21d07eb
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 258-267 (2023)
In this study, the flavonoids in peony seed meal were separated and purified by microfiltration-nanofiltration secondary membrane separation method. The effects of material-liquid ratio, extraction temperature, ethanol volume fraction and extraction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c02902b1239e4ee6af648fb89d35f118
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 11, Pp 187-195 (2023)
In this study, an alkali solution and acid precipitation method were used to extract protein from peony seed meal. Solid-liquid ratio, pH, time, and temperature were selected to carry out a single-factor study and combined with the response surface m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18e9743996ec463b9d65481bd379a5c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xia, Zi-Wei a, Zhang, Jian-Guo a, b, ⁎, Ni, Zhi-Jing a, b, Zhang, Fan a, Thakur, Kiran a, b, Hu, Fei a, b, Wei, Zhao-Jun a, b, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2022 389
Autor:
Weiqi Fu, Jiamin Ren, Shuwen Li, Dirong Ren, Xixi Li, Chenghuan Ren, Xueru Zhao, Jiaying Li, Fengjuan Li
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3184 (2023)
Peony seed meal (PSM) is the by-product obtained from peony seeds after oil extraction. In this study, PSM was incorporated into traditional koji-making, and its impacts on koji enzyme activities and flavor compounds in final products were investigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f9e4d5b76d74b76bbae467cc76c0b0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.