Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"penthiopyrad"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2024 133
Autor:
So-Hee Kim, Yoon-Hee Lee, Mun-Ju Jeong, Ye-Jin Lee, Hye-Ran Eun, Su-Min Kim, Jae-Woon Baek, Hyun Ho Noh, Yongho Shin, Hoon Choi
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1742 (2024)
To prevent pesticides from exceeding maximum residue limits (MRLs) in crops during export and shipment, it is necessary to manage residue levels during the pre-harvest stages. Therefore, the Republic of Korea establishes pre-harvest residue limits (P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2caa229f4794205bee3195a1b87b6b4
Autor:
Le Qian, Yikai Zhang, Jia Jiang, Luyi Li, Shufei Miao, Xiaobo Huang, Zhiping Che, Genqiang Chen, Shengming Liu
Publikováno v:
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol 268, Iss , Pp 115721- (2023)
Penthiopyrad (PO), a succinate dehydrogenase inhibitor (SDHI) fungicide, poses a potential risk to fish. Here, we investigated the adverse effects of PO on endocrine regulation and reproductive capacity in zebrafish during a 21-d sublethal exposure t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f202b64f0fa468997cfacd804cdb0f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 892 (2023)
Tomato and cucumber are two vital edible vegetables that usually appear in people’s daily diet. Penthiopyrad is a new type of amide chiral fungicide, which is often used for disease control of vegetables (including tomato and cucumber) due to its w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61a3805477b7470991a28acaee9884d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
European Food Safety Authority (EFSA), Jorge Borroto, Alba Brancato, Luis Carrasco Cabrera, Anna Federica Castoldi, Arianna Chiusolo, Angelo Colagiorgi, Mathilde Colas, Federica Crivellente, Chloe De Lentdecker, Mark Egsmose, Gabriella Fait, Varvara Gouliarmou, Franco Ferilli, Luna Greco, Frederique Istace, Samira Jarrah, Dimitra Kardassi, Roberto Lava, Renata Leuschner, Christopher Lythgo, Oriol Magrans, Iris Mangas, Ileana Miron, Tunde Molnar, Laura Padovani, Juan Manuel Parra Morte, Ragnor Pedersen, Hermine Reich, Miguel Santos, Rositsa Serafimova, Andrea Terron, Manuela Tiramani, Benedicte Vagenende
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 1, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract The conclusions of EFSA following the peer review of the initial risk assessment carried out by the competent authority of the original rapporteur Member State United Kingdom supported by the new rapporteur Member State Sweden, for the pesti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eddc05aeaa0242388f34f5caa1284455