Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"penalty analysis"'
Autor:
Rivaroli, Sergio, Spadoni, Roberta, Tartarini, Stefano, Gregori, Roberto, Riedel, Bettina, Draicchio, Paola, Folini, Luca, Altintzoglou, Themistoklis, Canavari, Maurizio
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 125, Issue 13, pp. 410-424.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2022-0865
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1872 (2024)
Although jellyfish represent a food source in Asia, limited attention has been devoted to investigating Western consumers’ perception and acceptance. This study explored the role of jellyfish body parts and presentation form in determining consumer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c354f6aff91e4b73864c978d62118054
Autor:
Laurenda F. Honfozo, Imayath M. Djibril Moussa, Laurent Adinsi, Alexandre Bouniol, Sounkoura Adetonah, Flora J. Chadare, Wilfried S. Padonou, Joseph D. Hounhouigan, Lora Forsythe, Noël H. Akissoe
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 9, Iss 1 (2023)
AbstractCassava is one of the most common food crops grown and consumed in many parts of Africa, and boiled cassava is especially popular in West Africa. However, its quality characteristics and attributes are not well documented. This study aimed at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10dbf1f8f4904bc6b16104954849bfff
Autor:
Zhen Wang, Wenjun Hao, Jinwang Wei, Mingquan Huang, Xinan Zeng, Ying Wang, Jihong Wu, Boru Chen
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100852- (2023)
Niulanshan Baijiu (NLS), a notable variety of Baijiu known for its light flavor and extensive historical legacy, was subjected to a comparative analysis using two different processes: Hunzheng Xucha (HX) and Qingzheng Qingcha (QQ). The study combined
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/070d0fae7ac4487caeba9832b27425fb
Autor:
Sergio Rivaroli, Massimiliano Calvia, Roberta Spadoni, Stefano Tartarini, Roberto Gregori, Cristina Calvo-Porral, Maurizio Canavari
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 138 (2023)
Product optimisation is one of the most crucial phases in the new product development or launch process. This work proposes applying penalty analysis to investigate the impact of not just-about-right (JAR) sensorial aspects on willingness to pay (WTP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afadc7af21544ce284c06b3ad5721309
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Euzedith Sousa, Mendonça, Gislane Romano, Pinto, Rodrigo Anacleto, Lemos, Tatiana de Oliveira, Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves, Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 6, pp. 2139-2151.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2020-0783
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.