Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"peel hardness"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andruța E. Mureșan, Adriana F. Sestras, Mădălina Militaru, Adriana Păucean, Anda E. Tanislav, Andreea Pușcaș, Mădălina Mateescu, Vlad Mureșan, Romina A. Marc (Vlaic), Radu E. Sestras
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 1, p 64 (2022)
The large number of cultivars belonging to the cultivated apple (Malus × domestica Borkh.) reflects an extremely wide range of variability, including for fruit quality traits. To evaluate some characteristics of fruit quality, 22 apple genotypes wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/543636132cfb4590b82cdf5b2ecbe694
Autor:
Tiantian Yang, Pengyu Zhang, Jiahui Pan, Sikandar Amanullah, Feishi Luan, Wenhao Han, Hongyu Liu, Xuezheng Wang
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 23, Iss 642, p 642 (2022)
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences; Volume 23; Issue 2; Pages: 642
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences; Volume 23; Issue 2; Pages: 642
Watermelon (Citrullus lanatus) is an important horticultural crop worldwide, but peel cracking caused by peel hardness severely decreases its quality. Lignification is one of the important functions of class III peroxidase (PRX), and its accumulation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.