Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"pectoralis superficialis"'
Autor:
Jarrod Lees, Nicholas Hardcastle, Justin Johnston, Rohen Wong, Holly Cuthbertson, Garth Tarr, Andrea Garmyn, Markus Miller, Rod Polkinghorne, Peter McGilchrist
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3049 (2024)
Meat Standards Australia (MSA) sensory protocols have been effectively utilized in beef for international consumers employing several cooking methods. Our objective was to compare the consumer response of Australian and American consumers to paired b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0c710c75b134ea487a0eb7c53f2d1b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 7, Iss 3, p 34 (2018)
The effects on meat quality resulting from alternative dietary protein sources (Spirulina and Hermetia meal) in poultry diets are studied to determine the overall suitability of these ingredients considering state-of-the-art packaging practices—hig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aed3d9cf999849cd8494f3157cff8487
Publikováno v:
Foods; Volume 7; Issue 3; Pages: 34
The effects on meat quality resulting from alternative dietary protein sources (Spirulina and Hermetia meal) in poultry diets are studied to determine the overall suitability of these ingredients considering state-of-the-art packaging practices—hig
Autor:
Sabolek, Ivana
Stelja je jedan od važnih čimbenika o kojima ovisi zdravlje i dobrobit, prirast i kvaliteta mesa peradi u tovu. Cilj ovog rada bio je istražiti utjecaj visine stelje na morfološke osobitosti autopodija i prsa pilića u tovu. Istraživanje je prov
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::8f2b09dffd17d6c03742aab3dd881ee5
https://www.bib.irb.hr/973933
https://www.bib.irb.hr/973933
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gjurčević Kantura, Vesna, Janječić, Zlatko, Mužić, Stjepan, Županić, Damir, Mikulec, Željko, Zobundžija, Mladen, Alić, Ivan, Stanin, Damir, Bedrica, Ljiljana
Das Ziel der Untersuchung war, den Einfluss von Widegang kombiniert mit restritiver bzw, ad libitum Futterung auf die Beschaffenheit vom ausgewahletr Muskeln (M. pectoralis superficialis und M. ilitibialis cranialis) von Truthuhnern der Rasse Zagorje
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::33e2887e55be4f76b40f413b19c61135
https://www.bib.irb.hr/509644
https://www.bib.irb.hr/509644
Autor:
Cécile Berri, Xavier Fernandez, E. Lebihan-Duval, Hervé Rémignon, Elisabeth Baéza, G. Le Pottier, R. Babile, V. Sante, Thierry Astruc
Publikováno v:
British Poultry Science
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2002, 43, pp.245-252. ⟨10.1080/00071660120121463⟩
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2002, 43, pp.245-252. ⟨10.1080/00071660120121463⟩
1. This experiment evaluated the influence of the rate of post mortem pH fall on the processing ability of turkey meat. 2. Four hundred and twenty male turkeys from a selected pure line (grand-parental female line, BUT Ltd) were slaughtered at 16 wee
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0829f2cf0a85a4ecfe4cf60c39b00c99
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01594141
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01594141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.