Zobrazeno 1 - 10
of 290
pro vyhledávání: '"pectinolytic enzymes"'
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 19, Iss 15, Pp 11922-11939 (2022)
Banana fibers could gruntle the thirst for natural fibers in textile industries. Banana fibers are prominent for eco-friendliness, durability, and biodegradability. Our study demonstrates that Enterobacter cloacae PMC04, isolated from banana waste de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13231c46d6744f618b92eca4fec596da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qin Miao, Xiaoling Zhang, Yitong Wang, Xiaoqi Li, Zheng Wang, Lingmin Tian, Lingbo Qu, Yongjun Wei
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 12, Iss 10, p 1388 (2022)
Diverse pectinolytic enzymes are widely applied in the food, papermaking, and other industries, and they account for more than 25% of the global industrial enzyme demands. Efficient lignocellulose degradation microbiota are reservoirs of pectinolytic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8451d774dc04e8197905a4cd2caaaa1
Autor:
Matheus Mikio Takeyama, Márcia Corrêa de Carvalho, Helena Sacco Carvalho, Cristiane Rodrigues Silva, Ana Paula Trovatti Uetanabaro, Andrea Miura da Costa, Joseph A. Medeiros Evaristo, Fábio César Sousa Nogueira, Ana Elizabeth Cavalcante Fai, Maria Gabriela Bello Koblitz
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 15, p 4981 (2022)
A sequential design strategy was applied to optimize the secretion of pectinases by a Saccharomyces cerevisiae strain, from Brazilian sugarcane liquor vat, on passion fruit residue flour (PFRF), through solid-state fermentation (SSF). A factorial des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/633b2c624eb64c91b9133be05202f2d7
Autor:
Jimmy Núñez Pérez, Brayan Santiago Chávez Arias, Juan Carlos de la Vega Quintero, Santiago Zárate Baca, José Manuel Pais-Chanfrau
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 4, p 170 (2022)
Pectinolytic enzymes are a group of enzymes widely used in the food industry. They can be obtained through a wide range of by-products and agricultural and agro-industrial waste by the action of fungi, such as Aspergillus spp., by solid-state ferment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b55b4d8509a94cbeb3e2fc13d0eec4fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 6, Iss 1, Pp e03269- (2020)
Interactions between two major microorganisms from Ivorian cocoa fermentation, namely Bacillus subtilis BS38 and Pichia kudriazevii YS201, were investigated during fermentation in cocoa pulp simulation medium. The strains were mutually inhibitory, wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/609e40df996c4461a299ae23a205fb70
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 7, p 3232 (2022)
Enzyme-assisted extraction (EAE) involves the use of hydrolytic enzymes for the degradation of the cell wall or other cell components. This supports the diffusion of the solvent into the plant or fungal material, leading to easier elution of its meta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fbb09d38100400394a61cedf06f3b01