Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"pectin pectylhydrolase"'
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Lieve Herman, Jaime Aguilera, Magdalena Andryszkiewicz, Rita Ferreira deSousa, Yi Liu, Sandra Rainieri, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 7, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme pectinesterase (pectin pectylhydrolase; EC 3.1.1.11) is produced with the genetically modified Aspergillus niger strain PME by DSM Food Specialties B.V. The genetic modifications do not give rise to safety concerns. The food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/019e5703efcf43229db0e11cab0bf127
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Boet Glandorf, Magdalena Andryszkiewicz, Ana Gomes, Natalia Kovalkovicova, Yi Liu, Giulio diPiazza, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 6, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme pectinesterase (pectin pectylhydrolase; EC 3.1.1.11) is produced with the genetically modified Trichoderma reesei strain RF6201 by AB Enzymes GmbH. The genetic modifications do not give rise to safety concerns. The food enzym
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef37a306ff8c46bfbe0ddb1c07a77040
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Boet Glandorf, Lieve Herman, Jaime Aguilera, Magdalena Andryszkiewicz, Natalia Kovalkovicova, Yi Liu, Rita Ferreira deSousa, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 2, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme pectinesterase (pectin pectylhydrolase; EC 3.1.1.11) is produced with the genetically modified Aspergillus oryzae strain AR‐962 by AB Enzymes GmbH. The genetic modifications did not give rise to safety concerns. The food en
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a4a362d63a042cda1579654601581f8
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (EFSA CEP Panel), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Boet Glandorf, Yrjö Roos, Magdalena Andryszkiewicz, Natalia Kovalkovicova, Yi Liu, Simone Lunardi, Rita Ferreira deSousa, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 12, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract The food enzyme pectinesterase (pectin pectylhydrolase, EC 3.1.1.11) is produced with the genetically modified Aspergillus luchuensis strain FLZSC by Advanced Enzyme Technologies Ltd. The genetic modifications do not give rise to safety conc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9d45f5c508a49a790db16811c12c164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.