Zobrazeno 1 - 10
of 869
pro vyhledávání: '"pectic polysaccharide"'
Autor:
Wen-Bing Li, Jin Wang, Mei-Mei Qu Mo, Jie Li, Min Li, Yuan Liu, Shengpeng Wang, Yi-Chen Hu, Liang Zou, Ding-Tao Wu
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 109, Iss , Pp 107014- (2024)
Buckwheat sprouts are rich in pectic polysaccharides, which possess numerous health-improving benefits. However, the precise structure–activity relationship of pectic polysaccharides from Tartary buckwheat sprouts (TP) is still scant, which ultimat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a718dc2a17b94cf783cad8f2f55b2c8b
Autor:
Wen-Bing Li, Jing Lei, Mei-Mei Qu Mo, Jie Li, Jing Wei, Yuan Liu, Shengpeng Wang, Yi-Chen Hu, Liang Zou, Ding-Tao Wu
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 106, Iss , Pp 106895- (2024)
Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn) leaf has abundant rhamnogalacturonan-I enriched pectic polysaccharides, which exert various health-promoting effects. Nevertheless, the potential relationship between the chemical structure and the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0ad2ed8a15347579b5c669a44816d07
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101253- (2024)
This study investigated the regulation effect of magnetic field combined with low temperature storage on postharvest quality and cell wall pectic-polysaccharide degradation of wampee stored for 15 d at 4 °C and 15 °C. Results showed that magnetic f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f94f353cd5ae493299ec7d37a9310d14
Autor:
Ding-Tao Wu, Jin-Lei Geng, Jie Li, Wen Deng, Yao Zhang, Yi-Chen Hu, Liang Zou, Yu Xia, Qi-Guo Zhuang, Hong-Yan Liu, Ren-You Gan
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101083- (2024)
To promote the potentially industrial applications of thinned unripe kiwifruits, two deep eutectic solvent-based methods, including deep eutectic solvent-assisted extraction (DAE) and microwave-assisted deep eutectic solvent extraction (MDE), were op
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9a76153f7e64f92b8772cfc85d278e8
Autor:
Ding-Tao Wu, Jing Lei, Jie Li, Mei-Mei Qu Mo, Wen-Bing Li, Yu-Jing Huang, Yi-Chen Hu, Ai-Li Wang, Liang Zou
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 625 (2024)
Tartary buckwheat green leaves are considered to be among the most important by-products in the buckwheat industry. Although Tartary buckwheat green leaves are abundant in pectic polysaccharides, their potential applications in the food industry are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f00b34d2a6444998d0295fd7c716c68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomedicine & Pharmacotherapy, Vol 155, Iss , Pp 113767- (2022)
The industrial processing of Aconitum carmichaelii roots for use in Traditional Chinese Medicine generates a high amount of waste material, especially leaves. An acidic polysaccharide fraction isolated from these unutilized leaves, AL-I, was in our p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbc4fcaf2e434f3eb8902dee3a6f3f3a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.