Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"pecan fruits"'
Autor:
Yinhao Tong, Zhaocheng Wang, Duxin Gong, Cheng Huang, Xiaomin Ma, Xiaoxiang Ma, Feiyang Yuan, Songling Fu, Chun Feng
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 1, p 25 (2023)
This study focused on 6-year-old ‘Pawnee’ pecan trees to elucidate the differential responses of physicochemical properties of orchard soil and pecan fruit quality when combining chemical and organic fertilizers. The aim was to unveil the mechani
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00be41603c874b16a92d9805f85fe60b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandra Gentili, Flavio Roberto De Salvador, Fabio Sciubba, Mariangela Spagnoli, Zeineb Aturki, Virginia Pérez-Fernández, Anna Rocco, P. Engel, Roberta Curini
Publikováno v:
Journal of food composition and analysis
64 (2017): 171–180. doi:10.1016/j.jfca.2017.09.002
info:cnr-pdr/source/autori:V .Perez-Fernandez (1) M. Spagnoli (1), A. Rocco (2), Z. Aturki (2), F. Sciubba (1), F. R. De Salvador (3), P. Engel (3), R. Curini (1), A. Gentili (1)/titolo:Non-aqueous reversed-phase liquid-chromatography of tocopherols and tocotrienols and their mass spectrometric quantification in pecan nuts/doi:10.1016%2Fj.jfca.2017.09.002/rivista:Journal of food composition and analysis (Print)/anno:2017/pagina_da:171/pagina_a:180/intervallo_pagine:171–180/volume:64
64 (2017): 171–180. doi:10.1016/j.jfca.2017.09.002
info:cnr-pdr/source/autori:V .Perez-Fernandez (1) M. Spagnoli (1), A. Rocco (2), Z. Aturki (2), F. Sciubba (1), F. R. De Salvador (3), P. Engel (3), R. Curini (1), A. Gentili (1)/titolo:Non-aqueous reversed-phase liquid-chromatography of tocopherols and tocotrienols and their mass spectrometric quantification in pecan nuts/doi:10.1016%2Fj.jfca.2017.09.002/rivista:Journal of food composition and analysis (Print)/anno:2017/pagina_da:171/pagina_a:180/intervallo_pagine:171–180/volume:64
An easy and effective analytical method was developed for the simultaneous quantification of four tocopherols (Ts) and four tocotrienols (T3s) in three pecan nut cultivars (Stuart, Sioux, and Pawnee). The analytes were separated on a C30 column kept
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.