Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"pecan fruits"'
Autor:
Chunhua Hu1 chunhh@163.com, Zefeng Shi1 zefengshi@njfu.edu.cn, Hailin Wei2 hailinwei82@163.com, Xiangdong Hu1 hxd@njfu.edu.cn, Yuning Xie1 1253437154@qq.com, Pingping Li3 lipingping@ujs.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Agricultural & Biological Engineering. Nov2022, Vol. 15 Issue 6, p189-196. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Filho, Alberto Cargnelutti1 alberto.cargnelutti.filho@gmail.com, Poletto, Tales2, Brião Muniz, Marlove Fátima3, Baggiotto, Carine4, Poletto, Igor5
Publikováno v:
Ciência Rural. mai2015, Vol. 45 Issue 5, p794-798. 5p.
Publikováno v:
Die Gartenbauwissenschaft, 1984 Jan 01. 49(1), 33-35.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43388042
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yinhao Tong, Zhaocheng Wang, Duxin Gong, Cheng Huang, Xiaomin Ma, Xiaoxiang Ma, Feiyang Yuan, Songling Fu, Chun Feng
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 1, p 25 (2023)
This study focused on 6-year-old ‘Pawnee’ pecan trees to elucidate the differential responses of physicochemical properties of orchard soil and pecan fruit quality when combining chemical and organic fertilizers. The aim was to unveil the mechani
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00be41603c874b16a92d9805f85fe60b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2553, 15p