Zobrazeno 1 - 10
of 386
pro vyhledávání: '"pearling"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fawaz Jazzaa, Rami Kh. Hammad
Publikováno v:
مجلة جامعة الأنبار للعلوم الإنسانية, Vol 2022, Iss 4, Pp 3489-3519 (2022)
This study sheds light on the pearling and fishing professions in Bahrain as they have an important place in the economic history of the region and showed the nature of this profession and the working conditions of its cadres to accomplish a task tha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cadaafad24284faeb91a4336ffdfd23a
Autor:
Brown, Rajeswary Ampalavanar, author
Publikováno v:
Islam and Capitalism in the Making of Modern Bahrain, 2023.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780192874672.003.0001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karampelas, Stefanos
Publikováno v:
Journal of Gemmology. 2020, Vol. 37 Issue 4, p436-437. 2p.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 17, Iss , Pp 100596- (2023)
Highland barley is increasingly recognized as its nutritional benefits but its structure restricts the development and utilization in the food industry. The quality of highland barley products may be impacted by pearling, an essential step before the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ebaa31ea09f40ce810b1bf07d09b95d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shannon Whiley
Publikováno v:
New Voices in Japanese Studies, Vol 12, Pp 109-112 (2020)
This essay is a review of the monograph 'Okinawans Reaching Australia' by John Lamb (Hesperian Press, 2019).
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5be9700e3d534590a21d72de0a4e2039
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 19, Iss 4, Pp 30-36 (2020)
In the given article the existing technologies of hulled oats grain processing into groats products were analyzed. The possibilities of using new breeding varieties of oats to improve existing technologies were analyzed. Advantages using naked oat va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/454169e51da5459396db23c4bf48282e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.