Zobrazeno 1 - 10
of 336
pro vyhledávání: '"peanut protein concentrate"'
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
Defatted peanut meal is a low value agro-industrial residue from peanut oil production with potential use as a value addition food ingredient. In this study, peanuts were roasted at 100°C for 5 min, de-skinned and milled into whole peanut flour (WPF
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcc240ab90944cae86f718ffab708299
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Nov2014, Vol. 91 Issue 11, p1911-1920. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vegetable derivatives like peanut protein concentrates constitute an alternative for incorporation in starch-based systems. In order to assess the capacity of peanut protein concentrate (PPC) to be incorporated in starch systems, the thermo-mechanica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f4e066c1cd0b0fad6f8d153e16198e16
https://link.springer.com/article/10.1007/s11746-014-2532-0
https://link.springer.com/article/10.1007/s11746-014-2532-0
Autor:
Qiang Wang
Publikováno v:
Peanut Processing Characteristics and Quality Evaluation ISBN: 9789811061745
The natural peanut protein has solubility, emulsibility, foamability, gelation, and other functional properties. But the modification is still needed to improve the functional properties of protein so as to meet its application requirements in differ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d1223495d1fe6788ee95dfdeb8535864
https://doi.org/10.1007/978-981-10-6175-2_6
https://doi.org/10.1007/978-981-10-6175-2_6
Publikováno v:
Food Chemistry. 103:121-129
Peanut protein concentrate (PPC) was isolated from fermented and unfermented defatted peanut flour by isoelectric precipitation and physical separation procedures. PPC was dried by spray or vacuum drying. PPC powders from each drying technique were e