Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"peach (Prunus persica L.)"'
Autor:
Juan Yan, Zhixiang Cai, Zheng Chen, Binbin Zhang, Jiyao Li, Jianlan Xu, Ruijuan Ma, Mingliang Yu, Zhijun Shen
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 8, p 1637 (2024)
Previous studies have shown a negative correlation between chilling accumulation (CA) and heat requirements (HRs) in peaches (Prunus persica (L.) Batsch), consistent with findings in other plants in spring events. However, there is a lack of comparat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a0a404496314c069c10ba2b300132fc
Autor:
Xiongwei Li, Yang Hu, Mingshen Su, Minghao Zhang, Jihong Du, Huijuan Zhou, Xianan Zhang, Zhengwen Ye
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
In plants, a family of terpene synthases (TPSs) is responsible for the biosynthesis of terpenes and contributes to species-specific diversity of volatile organic compounds, which play essential roles in fitness of plants. However, little is known abo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a270cccbc7c4686bc5de9692884297e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chunyan Li, Youyou Xu, Huimin Wu, Ruirui Zhao, Xinwei Wang, Fangfang Wang, Qingquan Fu, Tiantian Tang, Xuewei Shi, Bin Wang
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2554 (2023)
The flat peach is a high economic value table fruit possessing excellent quality and a unique aroma. This article investigated the quality characteristics and aroma fingerprinting of flat peaches (Qingpan, QP; Ruipan 2, R2; Ruipan 4, R4; Wanpan, WP)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/150538bf290341398943bb39cc34f342
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 6, p 1489 (2023)
In this study, the two peach cultivars ‘Baifeng’ and ‘Weiduanmihong’ were used as experimental materials, and their fruits were sprayed with different concentrations of L-glutamic acid, brassinolide, and sucrose to study the effects of these
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c4c69accfe547d8a3d9d8cb5b41f06c
Autor:
Tingting Tang, Hongsheng Zhou, Libin Wang, Jing Zhao, Lijie Ma, Jun Ling, Guofeng Li, Wen Huang, Pengxia Li, Yingtong Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The roles of methyl jasmonate (MeJA) and prohydrojasmon (PDJ) in postharvest color development and anthocyanins biosynthesis in the skin of peach fruit remain unclear. In this study, peach fruit were infiltrated with MeJA (200 μM) or PDJ (40 μM) an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cea279fa03bb442bb7722133f9b48934
Autor:
Ze Xu, Jieyu Dai, Tongyang Kang, Kamran Shah, Qin Li, Kun Liu, Libo Xing, Juanjuan Ma, Dong Zhang, Caiping Zhao
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Pectin is the major component in the primary cell wall and middle lamella, maintaining the physical stability and mechanical strength of the cell wall. Pectate lyase (PL), a cell wall modification enzyme, has a major influence on the structure of pec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d669e36c93af49859bbe5a979ca4bea4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.