Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"peach (Prunus persica)"'
Autor:
Huaipan Liu, Dongxiao Liu
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 51, Iss 2, Pp 98-110 (2024)
Exogenous polyamines can elevate postharvest fruit cold resistance and alleviate cold injury. However, the mechanism, by which polyamines mediate cold tolerance, is still to be explored. So in this paper, the conjugated polyamines in tonoplast and va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/071f3c19f5d542af979010a5c62e6e56
Autor:
Juan Yan, Zhixiang Cai, Zheng Chen, Binbin Zhang, Jiyao Li, Jianlan Xu, Ruijuan Ma, Mingliang Yu, Zhijun Shen
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 8, p 1637 (2024)
Previous studies have shown a negative correlation between chilling accumulation (CA) and heat requirements (HRs) in peaches (Prunus persica (L.) Batsch), consistent with findings in other plants in spring events. However, there is a lack of comparat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a0a404496314c069c10ba2b300132fc
Autor:
Xiongwei Li, Yang Hu, Mingshen Su, Minghao Zhang, Jihong Du, Huijuan Zhou, Xianan Zhang, Zhengwen Ye
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
In plants, a family of terpene synthases (TPSs) is responsible for the biosynthesis of terpenes and contributes to species-specific diversity of volatile organic compounds, which play essential roles in fitness of plants. However, little is known abo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a270cccbc7c4686bc5de9692884297e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Puertes, Helin Polat, Luis Andrés Ramón-Núñez, Matilde González, Gema Ancillo, Elena Zuriaga, Gabino Ríos
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 14, p 2601 (2023)
Transcriptomic and gene expression analysis have greatly facilitated the identification and characterization of transcriptional regulatory factors and effectors involved in dormancy progression and other physiological processes orchestrated during bu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c5dee7d87634922b5b427991d097f3c
Autor:
Chunyan Li, Youyou Xu, Huimin Wu, Ruirui Zhao, Xinwei Wang, Fangfang Wang, Qingquan Fu, Tiantian Tang, Xuewei Shi, Bin Wang
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2554 (2023)
The flat peach is a high economic value table fruit possessing excellent quality and a unique aroma. This article investigated the quality characteristics and aroma fingerprinting of flat peaches (Qingpan, QP; Ruipan 2, R2; Ruipan 4, R4; Wanpan, WP)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/150538bf290341398943bb39cc34f342
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 6, p 1489 (2023)
In this study, the two peach cultivars ‘Baifeng’ and ‘Weiduanmihong’ were used as experimental materials, and their fruits were sprayed with different concentrations of L-glutamic acid, brassinolide, and sucrose to study the effects of these
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c4c69accfe547d8a3d9d8cb5b41f06c