Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"pea resistant starch"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1251 (2024)
The potential of PulY103A (a moderate amylopullulanase originating from Bacillus megaterium) for resistant starch production under moderate conditions (40 °C; a pH of 6.5) was investigated. PulY103A was much more suitable for pea resistant starch pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e21d1e3a25f642b98e2e5d9485631a4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.