Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"pea processing"'
Publikováno v:
Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 23, Iss 4, Pp 507-514 (2022)
The article provides an overview of the criteria for choosing pea varieties to evaluate economically valuable traits. For the effective use of peas as raw materials for deep processing, two directions can be considered: a joint increase in the conten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa64a4888c1c4d95bee6532b41c21280
Autor:
Pedro F. Souza Filho, Ramkumar B. Nair, Dan Andersson, Patrik R. Lennartsson, Mohammad J. Taherzadeh
Publikováno v:
Fungal Biology and Biotechnology, Vol 5, Iss 1, Pp 1-10 (2018)
Abstract Background Currently around one billion people in the world do not have access to a diet which provides enough protein and energy. However, the production of one of the main sources of protein, animal meat, causes severe impacts on the envir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e88b93506fb4d7caeeafb10946dd20c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.