Zobrazeno 1 - 10
of 247
pro vyhledávání: '"pea flour"'
Autor:
G. N. Dubtsova, I. S. Vitol
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 7, Iss 2, Pp 225-230 (2024)
A recipe of snacks based on flour composite mixtures has been developed and scientifically substantiated with the aim of extending an assortment of flour snack products belonging to the category of specialized products. These snacks are intended for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f7f71fa8f2e448ba5c4dfe9c8e10359
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 18, Pp e37746- (2024)
Grass pea (Lathyrus sativus L.), a protein-rich pulse crop, is often overlooked due to its association with neurolathyrism and its neurotoxin, β-ODAP. The study aims to compare the β-ODAP content, chemical, and functional properties of four BARI va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87ea177edf8449e68c8081a8c9e0458a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Зерновое хозяйство России, Vol 0, Iss 1, Pp 65-69 (2022)
High protein content, simplicity and time of cooking are two main advantages with which legumes have gained popularity among the population, however, this culture is used not only in its pure form, but also in the form of additives for baking. Adding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77f64d2a20fc49f08ce3bbe2ac023b47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Legume Science, Vol 3, Iss 4, Pp n/a-n/a (2021)
Abstract This study examined the effects of roller mill configuration on pulse flour quality. Dehulled yellow pea and green lentil were ground to flour using a laboratory roller mill characterized by its flexibility to control particle size reduction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dac0398afb0440196fc9da74f7656c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Legume Science, Vol 3, Iss 2, Pp n/a-n/a (2021)
Abstract The main aim of the article was to produce gallic acid‐loaded pea flour/polyethylene oxide (PEO)‐based nanofibers through the electrospinning method as an alternative active packaging material. Incorporation of gallic acid caused signifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f4c5775542148a4ac2467513dcf341b
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 2, Pp 301-311 (2019)
The present paper features processes of serum biotransformation. The serum was obtained from triticale extract and pea flour after protein concentrates of increased biological value had been extracted. The research objective was to obtain microbial a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d2685ad881f43479b317de19abd6e2f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.