Zobrazeno 1 - 10
of 16 837
pro vyhledávání: '"pathogenesis-related protein"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shimada, Rikiya1 (AUTHOR), Kimura, Nanoka2 (AUTHOR), Tsukamoto, Shiho2 (AUTHOR), Tsuboi, Yuuki2 (AUTHOR), Yano, Erika1 (AUTHOR), Zaima, Nobuhiro1,2,3 (AUTHOR), Moriyama, Tatsuya1,2,3 (AUTHOR) tmoriyama@nara.kindai.ac.jp
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cao J; Xinjiang Key Laboratory of Biological Resources and Genetic Engineering, College of Life Science and Technology, Xinjiang University, Urumqi, 830046, China., Maitirouzi A; Xinjiang Key Laboratory of Biological Resources and Genetic Engineering, College of Life Science and Technology, Xinjiang University, Urumqi, 830046, China., Feng Y; Xinjiang Key Laboratory of Biological Resources and Genetic Engineering, College of Life Science and Technology, Xinjiang University, Urumqi, 830046, China., Zhang H; Xinjiang Key Laboratory of Biological Resources and Genetic Engineering, College of Life Science and Technology, Xinjiang University, Urumqi, 830046, China., Heng Y; Xinjiang Key Laboratory of Biological Resources and Genetic Engineering, College of Life Science and Technology, Xinjiang University, Urumqi, 830046, China., Zhang J; Xinjiang Institute of Ecology and Geography, Chinese Academy of Sciences, Urumqi, 830011, China. jinbozhang@ms.xjb.ac.cn.; Key Laboratory of Ecological Safety and Sustainable Development in Arid Lands, Chinese Academy of Sciences, Urumqi, 830011, China. jinbozhang@ms.xjb.ac.cn., Wang Y; Xinjiang Key Laboratory of Biological Resources and Genetic Engineering, College of Life Science and Technology, Xinjiang University, Urumqi, 830046, China. wangyanxju@126.com.
Publikováno v:
Plant molecular biology [Plant Mol Biol] 2024 Dec 13; Vol. 115 (1), pp. 5. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 13.
Autor:
Rikiya Shimada, Nanoka Kimura, Shiho Tsukamoto, Yuuki Tsuboi, Erika Yano, Nobuhiro Zaima, Tatsuya Moriyama
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
Food allergens can enter the skin and increase the susceptibility to food allergies by producing immunoglobulin (Ig) E. Mango is a popular fruit worldwide and known to be allergenic. Dermal sensitization may occur around the oral cavity during ingest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54135313d398419ba26b28f4fbe4a15d