Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"pasture-based dairy system"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 3, Pp 1837-1852 (2023)
ABSTRACT: The objective of this research was to evaluate how different feeding strategies based on various pasture availability (PA) treatments within intensive seasonal production systems affected pasture production and utilization, sward quality, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/574fb772d0bd44c2a2f07f7c6c018018
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2021, 104 (6), pp.6803-6819. ⟨10.3168/jds.2020-19246⟩
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2021, 104 (6), pp.6803-6819. ⟨10.3168/jds.2020-19246⟩
International audience; The objective of this study was to investigate the effect of altering autumn pasture availability and farm system intensity on the productivity of spring-calving dairy cows during autumn. A total of 144 Holstein-Friesian and H
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mogens Larsen, Mick Eyre, Carlo Leifert, Jacob Holm Nielsen, Tina Slots, Sokratis Stergiadis, Gillian Butler, Chris J. Seal
Publikováno v:
Stergiadis, S, Leifert, C, J. Seal, C, D. Eyre, M, Larsen, M K, Slots, T, Nielsen, J H & Butler, G 2015, ' A 2-year study on milk quality from three pasture-based dairy systems of contrasting production intensities in Wales ', Journal of Agricultural Science, vol. 153, no. 4, pp. 708-731 . https://doi.org/10.1017/S0021859614000963
SUMMARYThere is an increasing interest in pasture-based dairy systems in Europe, mainly because of increasing production costs for intensive dairying. Milk is a matrix of compounds that influence nutritional and manufacturing properties, many depende
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::53f4308992065e336e3e29dfd677a0e2
https://pure.au.dk/portal/da/publications/a-2year-study-on-milk-quality-from-three-pasturebased-dairy-systems-of-contrasting-production-intensities-in-wales(a6bd8677-595d-494d-90a7-b7daf4719ee8).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/a-2year-study-on-milk-quality-from-three-pasturebased-dairy-systems-of-contrasting-production-intensities-in-wales(a6bd8677-595d-494d-90a7-b7daf4719ee8).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.