Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"pasting profile"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100420- (2023)
The effect of hydroxypropylation and cross-linking on the pasting and rheological properties of α- amylase treated proso millet starch in granular as well as gelatinized state was investigated. The chemical modification of enzyme pre-treated starch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f41f1460f9f5495dbbbe5fd753657e8b
Autor:
Khaled Abu-Alruz, Naser Salameh
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 17 (2023)
Rice is a staple food that contributes to significant energy intake. Jordan relies on importing to provide the market with the required quantities of rice. Different varieties from different sources with various qualities are available in the market.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/931d3b88a1414b59a8fa565ba80c92c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhat, Tashooq, Hussain, Syed Zameer, Naseer, Bazila, Hameed Rather, Abdul, Ahmad Mir, Shakeel
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 123, Issue 5, pp. 1732-1757.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-08-2020-0732
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 20, Iss 1, p 16 (2022)
The talipot palm (Corypha umbraculifera L.) is an unconventional source of stem starch, with a 76% starch yield. Talipot starch was cross-linked with epichlorohydrin (EPS) and phosphoric acid (PS), which significantly altered the functional, pasting,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a580d03f1c9e4371b99ae500e21c0aaf
Autor:
Elisa Domínguez-Hernández, Jorge Rangel-Hernández, Eduardo Morales-Sánchez, Marcela Gaytán-Martínez
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 20, Iss 1, p 7 (2022)
This study investigated the changes in the physicochemical properties of maize starch on nixtamalized flours produced with ohmic heating (OH). Samples were prepared using the following OH process variables and levels: cooking temperature (85 and 90
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af3d7f13f1094eadb514d77e5fea5f5c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.