Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"pasting characteristics"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 22, Pp 76-83 (2023)
Tea residues are the remaining residue of tea after processing and utilization, which are rich in multiple active components. To investigate the effects of different types and molecular weights of tea residue extracts on the pasting characteristics o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/207236ae170e45a0928347c8333794bb
Autor:
PAN Qiu-xiao, PENG Li, CHEN Jian-sheng, YU Hai-xia, DENG Zhi-ying, WANG Yan-xun, YANG Ming, SUN Xue-zhen
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 2, Pp 34-40 (2021)
Protein and starch are the main components of wheat,and their composition,proportion and correlation are the decisive factors on flour quality and processing use.In this study,the effects of protein content,wet gluten,farinograph parameters and starc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac03a0f2ba5c410eae07979404bea859
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 43, Iss 1, Pp 9-23 (2019)
The increasing use of high-quality cassava flour (HQCF) for the baking of food products makes it imperative to improve its antioxidant and pasting attributes. Therefore, the phenolics composition, antioxidant and pasting properties of HQCF substitute
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9defe5ad6de24e82840fd6ed32e8ef5e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 16, p 4974 (2021)
The influence of hydrothermal treatments on the structural properties and digestibility of water caltrop starch was investigated. Scanning electron microscopy (SEM) showed some small dents on the surface of starch granules for samples treated with he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c1699933ed6475b855830d4458766ad
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 20, Iss 2, Pp 65-84 (2016)
Composite flour comprising cocoyam (Colocassia esculenta), bambara groundnut and cassava starch was produced. The proximate and minerals compositions and functional properties were optimized using optimal mixture design of response surface methodolog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd892c4eb49a42169e815024bc29d8a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Aruna, R. Parimalavalli
Starch, the major constituent of pearl millet grain (70 percent) can be an excellent alternative for popular industrial starches like corn, rice and potatoes. Heat moisture treatment (HMT) of pearl millet (Pennisetum typhoides) starch at different mo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5436572602745c13e2f3c0a6b5c2136f
Autor:
Olugbenga Olufemi Awolu, Modupe E. Ojewumi, John Isa, Deborah O. Ojo, Hellen I. Olofin, Stella O. Jegede
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 3, Iss 1 (2017)
The effect of some physical and chemical treatments on the functional and pasting characteristics of native tigernut starch (TNNS), native sweet potato starch (SPNS) and blends of tigernut-sweet potato starch were studied. Native tigernut and sweet p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad0816f8c4d248448d4684ed9a71e141