Zobrazeno 1 - 10
of 770
pro vyhledávání: '"pasteurization time"'
Publikováno v:
Advances in Food Science, Sustainable Agriculture, and Agroindustrial Engineering, Vol 7, Iss 2, Pp 183-193 (2024)
This study aimed to determine the effect of pasteurization time and temperature on soursop juice characteristics. Soursop (Anonna muricata L.), a climacteric fruit, is a high source of natural antioxidants and contains polyphenol oxidase (PPO) enzyme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89549e8a302d492a90d183dba03a5549
Autor:
Bhalerao, Prasanna Prakash1 (AUTHOR), Chakraborty, Snehasis1 (AUTHOR) sc.chakraborty@ictmumbai.edu.in
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Aug2021, Vol. 44 Issue 8, p1-17. 17p.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Food Science and Technology, Vol 75, Iss 1, Pp 67-77 (2018)
The objective of this study was to characterize two varieties of apple (Florina and Liberty) grown in the North-West of Romania, with a focus on their volatile compounds, bioactive compounds and their antioxidant capacity. The content of bioactive co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84a80362eb8d45a08dca1c8cd425dee1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2015, Vol. 14 Issue 2, p107-116. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B D Argo, F A Amaliyah
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 924:012043
Interest in soursop and its derivatives has increased over time, with many scientific articles reporting its health benefits. Several recent studies reported the presence of bioactive compounds and phytochemicals from soursop juice. However, climatic