Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"paste viscosity"'
Autor:
Peter Mukwevho, Naushad M. Emmambux
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 21, Pp e40093- (2024)
Heat treatment of Bambara groundnut seeds has been reported to cause low paste viscosities in resulting flours. Structural changes in Bambara groundnut protein, due to heat treatment, causes the protein to encapsulate starch, making it unavailable to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc8849e6700649fa80a4dd722538347a
Autor:
Simon Albers, Jens Timmermann, Tobias Brake, Anindityo Arifiadi, Anna I. Gerlitz, Markus Börner, Martin Winter, Johannes Kasnatscheew
Publikováno v:
Advanced Energy & Sustainability Research, Vol 5, Iss 9, Pp n/a-n/a (2024)
Aqueous processing of lithium (ion) battery cathodes based on Ni‐rich layered oxides like LiNi0.83Co0.12Mn0.05O2 (NCM) can reduce costs, increase sustainability, and pave the way for F‐free, e.g., biopolymeric binders, however, the degradation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7740dcae66e04260961d79bc2af83b2b
Autor:
Muzzamal Hussain, Senay Simsek
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3414 (2024)
This research explores the extraction of ferulated arabinoxylans (FAXs) from maize bran and their incorporation into wheat flour to assess their impact on rheological and pasting properties. Flour blends were prepared with FAX concentrations of 0%, 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b130e494e3a42d2a55ad76623af2f36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 23, Iss 4, Pp 507-514 (2022)
The article provides an overview of the criteria for choosing pea varieties to evaluate economically valuable traits. For the effective use of peas as raw materials for deep processing, two directions can be considered: a joint increase in the conten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa64a4888c1c4d95bee6532b41c21280
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.