Zobrazeno 1 - 10
of 5 212
pro vyhledávání: '"pasta-making"'
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 4 (2024)
Introduction: This study aimed to investigate the effects of semolina characteristics and pasta-making processing on the quality of durum wheat spaghetti (A, B, and C) using a reverse engineering approach.Methods: Proximate composition, color, granul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c095762bc2a4810825afbed223b14c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Simultaneous optimization of wheat heat moisture treatment and grape peels addition for pasta making
Autor:
Iuga, Mădălina, Mironeasa, Silvia
Publikováno v:
In LWT October 2021 150
Autor:
Styliani Protonotariou, Ricos Thanopoulos, Anastasios Katsileros, Penelope Bebeli, Ioanna Mandala
Publikováno v:
Genetic Resources, Vol 4, Iss 8 (2023)
Physical and morphological characteristics of Greek wheat landrace and cultivar seeds were evaluated, aiming to assess their bread- and pasta-making quality. Furthermore, the plant agromorphological traits of wheat landraces and cultivars were measur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa5efae87c374b1bac176d4e0e8f4505
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 73, Iss 1, Pp 50-58 (2023)
The production of cashew apple juice generates fruit pomace which is rich in dietary fiber and phenolic compounds and shows high antioxidant capacity. In this research, the effects of different ratios of cashew apple pomace powder (CAPP) in the pasta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91bcc95c5c49406c8c9ca021473b10d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krishnakumar, Nivedha1,2 (AUTHOR), Prabhasankar, Pichan1,2 (AUTHOR) psankar@cftri.res.in
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2022, Vol. 46 Issue 7, p1-13. 13p.
Autor:
Peressini, Donatella, Cavarape, Alessandro, Brennan, Margaret Anne, Gao, Jingrong, Brennan, Charles Stephen
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2020 102
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.