Zobrazeno 1 - 10
of 464
pro vyhledávání: '"pasta properties"'
Publikováno v:
Phys. Rev. D 106, 023031 (2022)
We study the properties of pasta structures and their influence on the neutron star observables employing the effective relativistic mean-field (E-RMF) model. The compressible liquid drop model is used to incorporate the finite size effects, consider
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2203.16827
Publikováno v:
Зерновое хозяйство России, Vol 0, Iss 3, Pp 26-31 (2020)
The current paper has presented the study results of grain quality and pasta properties of the new and promising winter durum wheat varieties developed in the FSBSI “Agricultural Research Center “Donskoy” in 2016–2018. The purpose of the stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9bf9cc3ce4840efb8a2c2878fb087b8
Autor:
D'Amico, Stefano, Mäschle, Jana, Jekle, Mario, Tömösközi, Sandor, Langó, Bernadett, Schoenlechner, Regine
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2015 63(1):391-399
Publikováno v:
Зерновое хозяйство России, Vol 0, Iss 3, Pp 26-31 (2020)
The current paper has presented the study results of grain quality and pasta properties of the new and promising winter durum wheat varieties developed in the FSBSI “Agricultural Research Center “Donskoy” in 2016–2018. The purpose of the stud
Autor:
Sant'Anna, Voltaire, Christiano, Franciele Dalla Porta, Marczak, Ligia Damasceno Ferreira, Tessaro, Isabel Cristina, Thys, Roberta Cruz Silveira
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology October 2014 58(2):497-501
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
We study the properties of pasta structures and their influence on the neutron star observables employing the effective relativistic mean-field (E-RMF) model. The compressible liquid drop model is used to incorporate the finite size effects, consider
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f4dad12ab829344c3dac58e6fef95e31
Autor:
Beata Biernacka, Antoni Miś, Stanisław Rudy, Andrzej Krzykowski, Renata Polak, Renata Różyło, Dariusz Dziki
Publikováno v:
International Agrophysics. 33:323-330