Zobrazeno 1 - 10
of 1 101
pro vyhledávání: '"passion fruit seed"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 10, Pp 80-88 (2024)
In this study, a passion fruit seed oil Pickering emulsion stabilized by β-lactoglobulin nanoparticles loaded with a ternary mixture of ferulic acid, quercetin and vanillic acid (β-LGCNPs) was prepared by an ultrasonic method. The particle size, st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92685f62f77c4958bff31a642f19d355
Autor:
Chusongdam, Sukanya1 (AUTHOR), Woonnoi, Wanwipha1 (AUTHOR), Moolsup, Furoida1,2 (AUTHOR), Aenglong, Chakkapat1 (AUTHOR), Chonpathompikunlert, Pennapa3 (AUTHOR), Tanasawet, Supita1 (AUTHOR), Saetan, Jirawat1 (AUTHOR), Sukketsiri, Wanida1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Advances in Pharmacological & Pharmaceutical Sciences. 3/9/2024, Vol. 2024, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101212- (2024)
The physicochemical properties, fatty acid composition and volatile aroma compounds of cold-pressed passion fruit seed oils were analyzed. The oils were rich in linoleic acid, oleic acid and volatile compounds. A total of 108 volatile compounds inclu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cfd084d445440aba52400b8e7152720
Publikováno v:
Journal of Light Industry. Jun2023, Vol. 38 Issue 3, p46-54. 9p.
Autor:
Araújo, Alessandra Silva, Lima, Gerlane Souza de, Nunes, Ihasmyn dos Santos, Aguiar, Júlio César Ribeiro de Oliveira Farias de, Navarro, Daniela Maria do Amaral Ferraz, Melo, Natália Ferrão Castelo Branco, Magalhães, Nereide Stela Santos, França, Rodrigo, Carvalho, Rafaela de Siqueira Ferraz, Stamford, Thayza Christina Montenegro
Publikováno v:
In Food Control July 2024 161
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sávio de Almeida Assunção, Andrey, Aparecida Martins, Renata, Cavalcante Souza Vieira, José, Campos Rocha, Leone, Kaiser de Lima Krenchinski, Fernanda, Afonso Rabelo Buzalaf, Marília, Roberto Sartori, José, de Magalhães Padilha, Pedro
Publikováno v:
In Food Research International May 2023 167