Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"parboiled wheat"'
Autor:
Ashwini V. Shevade, Yvonne C. O’Callaghan, Nora M. O’Brien, Tom P. O’Connor, Timothy P. Guinee
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 9, p 388 (2019)
Dehydrated blends of dairy-cereal combine the functional and nutritional properties of two major food groups. Fortified blended food base (FBFB) was prepared by blending fermented milk with parboiled wheat, co-fermenting the blend at 35 °C, shelf-dr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e81c7551f78401e9643e4a1af9d1ae8
Autor:
Ashwini V. Shevade, Yvonne C. O’Callaghan, Nora M. O’Brien, Tom P. O’Connor, Timothy P. Guinee
Publikováno v:
Foods, Vol 7, Iss 7, p 113 (2018)
Dairy and cereal are frequently combined to create composite foods with enhanced nutritional benefits. Dehydrated fermented milk–wheat composites (FMWC) were prepared by blending fermented milk (FM) and parboiled wheat (W), incubating at 35 °C for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7ff586d9abb46a2b58904ede61f61cf
Autor:
Thomas P. O'Connor, Ashwini V. Shevade, Nora M. O'Brien, Timothy P. Guinee, Yvonne C. O'Callaghan
Publikováno v:
Foods
Volume 8
Issue 9
Foods, Vol 8, Iss 9, p 388 (2019)
Volume 8
Issue 9
Foods, Vol 8, Iss 9, p 388 (2019)
Dehydrated blends of dairy-cereal combine the functional and nutritional properties of two major food groups. Fortified blended food base (FBFB) was prepared by blending fermented milk with parboiled wheat, co-fermenting the blend at 35 °
C,
C,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ecde5b36e2db1b59c663f557c88b2ecf
https://hdl.handle.net/10468/8757
https://hdl.handle.net/10468/8757
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.