Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"parabiotic"'
Autor:
Sergio D’ambrosio, Azza Dabous, Saba Sadiq, Angela Casillo, Chiara Schiraldi, Elisabetta Cassese, Emiliano Bedini, Maria Michela Corsaro, Donatella Cimini
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
Introduction:B. animalis subsp. lactis HN019 is a commercially available well-characterized probiotic with documented effects on human health, such as the ability to enhance the immune function and to balance the intestinal microbiome. Therefore, opt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7906f863d724447935bb844803e95d8
Autor:
Suryang Kwak
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 1, p 51 (2024)
Saccharomyces cerevisiae var. boulardii (Sb) is currently receiving significant attention as a synthetic probiotic platform due to its ease of manipulation and inherent effectiveness in promoting digestive health. A comprehensive exploration of Sb an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de098242496b4ddb8a59f5abbdeab695
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 13 (2022)
It was extensively recognized that central tolerance to HBV exists in HBs-transgenic (Tg) mice, however, the immune response to HBV vaccine may be inspired in adult HBs-Tg mice after boosting with potent adjuvants, leaving a mystery to explore its im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d78238be5d20410cbfa511859ad91648
Autor:
Saber Amiri, Mahmoud Rezazadeh Bari, Mohammad Alizadeh Khaledabad, Reza Rezaei Mokarram, Mahmoud Sowti Khiabani
Publikováno v:
Chemical Review and Letters, Vol 4, Iss 2, Pp 66-76 (2021)
In this study, the effects of initial pH (5 − 7), temperature (30 − 38 ◦C) and incubation time (12 − 48 h), as well as yeast extract and free linoleic acid concentrations, respectively (0 – 4 %) and (0 − 400 µL), on the co-production of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2082a286acc34b74b852cea27945f06f
Publikováno v:
Volume: 13, Issue: 3 432-440
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Suleyman Demirel University The Journal of Health Science
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Suleyman Demirel University The Journal of Health Science
Amaç: Bu çalışmanın amacı probiyotik laktik asit bakterilerine ait hücresiz filtratların göz yüzeyinden izole edilmiş olan Listeria monocytogenes, Pseudomonas putida, Pseudomonas stutzeri, Stenotrophomonas maltophilia ve Staphyloccocus epi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.