Zobrazeno 1 - 10
of 8 642
pro vyhledávání: '"parabiotic"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 123, Iss , Pp 106577- (2024)
Yeast, particularly Saccharomyces cerevisiae, is widely regarded as a nutritional supplement in the food and feed industries. Notably, Saccharomyces boulardii is promoted as a probiotic strain for its efficacy in gastrointestinal disorders. Despite g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1b9818b9ed5482f9de35af93cb5296f
Publikováno v:
In International Immunopharmacology 10 May 2024 132
Autor:
Saber Amiri, Mahmoud Rezazadeh Bari, Mohammad Alizadeh Khaledabad, Reza Rezaei Mokarram, Mahmoud Sowti Khiabani
Publikováno v:
Chemical Review and Letters, Vol 4, Iss 2, Pp 66-76 (2021)
In this study, the effects of initial pH (5 − 7), temperature (30 − 38 ◦C) and incubation time (12 − 48 h), as well as yeast extract and free linoleic acid concentrations, respectively (0 – 4 %) and (0 − 400 µL), on the co-production of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2082a286acc34b74b852cea27945f06f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vicente, Ricardo Eduardo1 (AUTHOR) ricardomyrmex@gmail.com, Izzo, Thiago Junqueira2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Insect Conservation & Diversity. Jan2021, Vol. 14 Issue 1, p95-106. 12p.
Publikováno v:
Behavioral Ecology and Sociobiology, 1997 Jan 01. 40(2), 87-93.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4601302
Autor:
Müller-Deile, J., Schenk, H., Schroder, P., Schulze, K., Bolaños-Palmieri, P., Siegerist, F., Endlich, N., Haller, H., Schiffer, M.
Publikováno v:
In Kidney International August 2019 96(2):342-349
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.