Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"papaya fruits"'
Publikováno v:
Information Processing in Agriculture, Vol 8, Iss 2, Pp 244-250 (2021)
Papaya (Carica papaya) is a tropical fruit having commercial importance because of its high nutritive and medicinal value. The packaging of papaya fruit as per its maturity status is an essential task in the fruit industry. The manual grading of papa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d405da4dc62d402b9d5fae047b6065da
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2435 (2021)
High hydrostatic pressure (HHP) is a non-thermal technology widely used in the industry to extend food shelf-life and it has been proven to enhance the extractability of secondary metabolites, such as carotenoids, in plant foods. In this study, fresh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7aeb9466953c47d4b08bd1a187a19d3d
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 4, Iss 12, Pp 1039-1052 (2016)
Pawpaw (Carica papaya Linn) seeds, peels and leaves are well known for their medicinal and potent pharmacological values. The plant belongs to the family Caricaceae and its fruit is commonly known for its food and nutritional values. Though the roots
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7eb8171bb6664272b8788417e53bfea3
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Foods
Foods, Vol 10, Iss 2435, p 2435 (2021)
Volume 10
Issue 10
instname
Foods
Foods, Vol 10, Iss 2435, p 2435 (2021)
Volume 10
Issue 10
This article belongs to the Special Issue New Approaches for Improving the Quality of Processed Fruits and Vegetables and Its By-Products.
High hydrostatic pressure (HHP) is a non-thermal technology widely used in the industry to extend food she
High hydrostatic pressure (HHP) is a non-thermal technology widely used in the industry to extend food she
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5c60650e1ae4c8e7e3322816a5699d01
http://hdl.handle.net/10261/262818
http://hdl.handle.net/10261/262818
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hassan, Nabila S., Abdel-Wahhab, Khaled G. Abdel-Wahhab G., Khadrawy, Yasser A. Khadrawy A., El-Nekeety, Aziza A. El-Nekeety A., Mannaa, Fathia A. Mannaa A., Abdel-Wahhab, Mosaad Attia
Publikováno v:
Comunicata Scientiae; Vol. 4 No. 1 (2013); 43-57
Comunicata Scientiae; v. 4 n. 1 (2013); 43-57
Comunicata Scientiae; v. 4 n. 1 (2013); 43-57
This study aimed to determine the total phenols and DPPH scavenging properties of aqueous (AE) and ethanolic (EE) extracts of papaya fruits in vitro and to evaluate their hepatoprotective effects against aflatoxicosis in vivo. Sixty female Sprague-Da