Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"panallergen"'
Autor:
Tatjana Đurašinović, Zorana Lopandić, Isidora Protić-Rosić, Tina Ravnsborg, Gordan Blagojević, Lidija Burazer, Ole N. Jensen, Marija Gavrović-Jankulović
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 11, p 5800 (2024)
Food allergies mediated by specific IgE (sIgE) have a significant socioeconomic impact on society. Evaluating the IgE cross-reactivity between allergens from different allergen sources can enable the better management of these potentially life-threat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b85ff1eb1704d608e8c389785add23f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sara Urbani, Arianna Aruanno, Antonio Gasbarrini, Alessandro Buonomo, Rossana Moroni, Caterina Sarnari, Angela Rizzi, Eleonora Nucera
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 13, p 2706 (2022)
Lipid transfer proteins (LTPs) are widely widespread plant food allergens which represents the main cause of food allergy in adults living in the Mediterranean basin. The purpose of this study was to investigate in LTP patients the actual use of pres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bbbc35c40ec4740b2041f6e2467cbbe
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology, Vol 29, Iss 1, Pp 281-293 (2018)
Little is known about pollen-food allergy syndrome (PFS) in China. To investigate the clinical characteristics, as well as sensitization patterns, of PFS in China. Clinical parameters and serum Immunoglobulin E (IgE) responses to prevalent pollens, p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffe54e5701694b28b74a225bff8ad412
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blerina Bregu, Alfred Priftanji, Ozlem Goksel, Fusun Kalpaklioglu, Elisabetta Pellegrini, Münevver Pinar, Lucia Caminiti, Dah Tay Jang, Blerta Lame, Dolores Hernandez, Paolo Maria Matricardi, Simone Pelosi, Aykut Güvensen, Fotis Psarros, Valeria Villella, Maria Dimou, Stefania Arasi, Tara Maria Hoffmann, Andrea Di Rienzo Businco, Andrea Barbalace, Antonio Nieto, Mariana Couto, Paraskevi Xepapadaki, Duygu Yazici, Javier de Andrés Suárez, Michael Makris, Ruth Llusar, Xenophon Aggelidis, Ekaterina Potapova, Eris Mesonjesi, Cansin Sackesen, Salvatore Tripodi, Nikolaos G. Papadopoulos, Mariana Pereira, Theresa Lipp, Sule Caglayan Sozmen, Aydan Acar Şahin, Alessandro Travaglini, Claire Dimier, Ifigenia Sfika, E. Caeiro, Ayşe Bilge Öztürk, Giovanni Battista Pajno, Ana Pereira, Maria Antonia Brighetti, Denis Charpin, Laurie Pahus, Valentine Verdier, Luís Delgado, Anne Bourgoin, João Fonseca, Ilenia Panasiti, Angel Mazon, Michel Thibaudon, Stephanie Dramburg
Publikováno v:
Allergy
Allergy, 2021, 76 (10), pp.3041-3052. ⟨10.1111/all.14742⟩
Scopus
RUO. Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo
instname
r-IIS La Fe. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Sanitaria La Fe
Allergy, 2021, 76 (10), pp.3041-3052. ⟨10.1111/all.14742⟩
Scopus
RUO. Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo
instname
r-IIS La Fe. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Sanitaria La Fe
Background Pollen food allergy syndrome (PFAS) is a frequently underdiagnosed disease due to diverse triggers, clinical presentations, and test results. This is especially relevant in geographic areas with a broad spectrum of pollen sensitization, su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::94c30abe5f9bab55fa13ffe8f5c9517c
https://hal-amu.archives-ouvertes.fr/hal-03654439
https://hal-amu.archives-ouvertes.fr/hal-03654439
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.