Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"palatability test"'
Publikováno v:
Exploratory Animal and Medical Research, Vol 13, Iss 1, Pp 54-61 (2023)
The present study was conducted to evaluate the effect of fiber-rich vegetables on the quality characteristics of poultry slaughterhouse byproducts incorporated in pet food. Poultry byproducts incorporated in pet food were treated with different fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/310ec9551653469fb6207860f2246b7f
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 21, p 7239 (2022)
In this study, self-made cat food attractant was prepared by Maillard reaction using hydrolysate of grass carp waste as raw material and glucose and cysteine hydrochloride as substrate. Its volatile compounds, antioxidant capacity, and pet palatabili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a288fd14409643889554ebaf35ab5d88
Autor:
Seul-Gi Park, Hyun-Su Park, Man-Kee Baek, Jong-Min Jeong, Young-Chan Cho, Gun-Mi Lee, Chang-Min Lee, Jung-Pil Suh, Choon-Song Kim, Suk-Man Kim
Publikováno v:
Rice, Vol 12, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Abstract Background Rice is one of the few cereals consumed as a whole grain, and therefore the appearance of the final milled product, both before and after cooking, strongly influences the consumer’s perception of product quality. Matching consum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f27c50623174212a45fdbd9704e2e75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nobuhito Sekiya, Khatib Juma Khatib, Subira Maslah Makame, Motonori Tomitaka, Nobuaki Oizumi, Hideki Araki
Publikováno v:
Plant Production Science, Vol 16, Iss 2, Pp 141-153 (2013)
The cultivars of NERICA (New Rice for Africa), which are characterized by early maturity and high yield potential under rainfed conditions, have the potential to increase rice production in Tanzania, where rice cultivation is greatly affected by a sh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9af994978b4b4beeab69fd1bc0f97bfa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Young-Chan Cho, Gun-Mi Lee, Suk-Man Kim, Jong-Min Jeong, Chang-Min Lee, Seul-Gi Park, Man-Kee Baek, Hyun-Su Park, Choon-Song Kim, Jung-Pil Suh
Publikováno v:
Rice, Vol 12, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Rice
Rice
Background Rice is one of the few cereals consumed as a whole grain, and therefore the appearance of the final milled product, both before and after cooking, strongly influences the consumer’s perception of product quality. Matching consumer prefer