Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"page mandarin peel"'
Autor:
Behzad Babazadeh Darjazi, Abdolhossein Rustaiyan, Alireza Talaei, Ahmad Khalighi, Behrouz Golein, Enayat Hayatbakhsh, Rahim Taghizad
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 28, Iss 2, Pp 99-111 (2009)
The effects of rootstock on the volatile flavour components of page mandarin juice and peel were investigated in this study. Juice flavour components were extracted by using Poly dimethyl silaxane membranes( PDMS ) and eluted by pentane dichlorometha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34ae2edc65234b3bbc75454f9e05ae14
Autor:
Behzad Babazadeh Darjazi
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 10, No 51 (2011); 10437-10446
The volatile flavor components of flower, leaf, peel and juice of ‘Page’ mandarin were investigated in this study. Flower components were extracted by using ultrasound (US) water bath apparatus and then eluted by n-pentane : diethylether (1:2) so
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.