Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"paddy drying"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 43 (2023)
In practical industrial-scale paddy drying production, manual empirical operation is still widely used for process control. This often leads to poor uniformity in the moisture content distribution of discharged grains, affecting product quality. Mode
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/acf134f891aa41dea041235bcfd31aab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Engineering, Vol 51, Iss 3 (2020)
After the harvest, the paddy would contain high and unequal initial moisture content, depending on the season and harvest time. As a result, the dehydration was caused by using the dryer while feeding the paddy grain unequal moisture content, the dry
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18289e5124ab4b27bbfe3a943a92a2da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Engineering Science and Technology, Vol 9, Iss 3, Pp 398-409 (2014)
An attempt was undertaken to evaluate the performance of industrial inclined bed dryers (IBDs) in terms of drying capacity, drying rate, overall energy requisite and final quality of dried product in drying of freshly harvested paddy. In drying of pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1520f20040447cf99bd993ddff7b9e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juckamas Laohavanich, Seree Wongpichet
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 30, Iss 3, Pp 343-348 (2008)
Wet Paddy (KDML 105 variety) was dried under different process conditions applying a pilot scale experimental gas-fired infrared dryer. The infrared radiation is expressed in terms of peak wavelength of infrared emitter, and the initialmoisture conte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a37151f2a4f43cb887c8f9c5589ef17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.