Zobrazeno 1 - 10
of 58 025
pro vyhledávání: '"packaged food"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AILAWADI, KUSUM L. (AUTHOR) kusum.ailawadi@dartmouth.edu, MA, YU (AUTHOR) yu.ma@mcgill.ca, GREWAL, DHRUV (AUTHOR) dgrewal@babson.edu
Publikováno v:
Journal of Marketing Research (JMR). Apr2018, Vol. 55 Issue 2, p193-207. 15p. 7 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 12, Iss 8, Pp 1457-1466 (2024)
Excessive sugar intake can lead to poor health outcomes. The use of sweeteners is considered as a strategy to reduce added sugar consumption. The presence of sweeteners in food products has increased significantly in many countries. Therefore, the ai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb94d3fdd22243bd9624ee920283e36e
Publikováno v:
Advances in Human Biology. Apr-Jun2024, Vol. 14 Issue 2, p92-97. 6p.
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 5, Pp 95-100 (2023)
Objective: To solve the problems of poor recognition accuracy and low efficiency of existing automatic recognition methods for packaged food. Methods: Based on the automatic identification system of packaged food, an improved YOLOv3 model was propose
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dfc25d1b6eb4f0ab8e2261b558216cd