Zobrazeno 1 - 10
of 1 336
pro vyhledávání: '"pH-stability"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 10, Pp 64-70 (2023)
为提高蛋白基Pickering乳液稳定性,采用美拉德反应制备乳清分离蛋白(WPI)-葡聚糖(Dex)接枝物,然后利用该接枝物制得蛋白基固体颗粒,再与中链甘油三酯制备Pickering乳液,考察WPI-Dex接
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0821c625fac540e3bba44a566899c700
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 17, Iss 6, p 776 (2024)
Alectinib HCl (ALBHCl) is a tyrosine kinase inhibitor used for non-small cell lung carcinoma (NSCLC). The aim of this study is to unlock some of the physicochemical properties of ALBHCL that serve as a database for any future studies. A solubility st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aee59282edff4a07ab186faacde2db12
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 101020- (2023)
Sodium copper chlorophyllin (SCC), with a higher stability and water solubility than chlorophyll, has limited applications in acidic products due to precipitation. We investigated the effect of pectin (PE), carboxymethyl cellulose (CMC), xanthan gum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47ccdec3d79c44f48f92411a47e90a46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 10 (2023)
Introduction: Tannase is a crucial enzyme that finds wide applications in the pharmaceutical industry, feed processing, and beverage manufacturing. Although extensive studies have been conducted on tannases from fungi and bacteria, reports on tannase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/144e3e8078af40d391ddedd03aa2451f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 2, Iss , Pp 100067- (2022)
The hydrolysable tannins from pomegranate peel have been known to exert several health benefits, majorly anti-diabetic properties. The study identified polyphenols present in pomegranate peel hydrolysable tannin (PPHT) and examined their physical sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/995e70154ea946979f91404df0bb2762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.