Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"pH sensitive film"'
Autor:
Yuyue Qin, Yurou Wang, Zhenya Tang, Kejun Chen, Zhengxuan Wang, Guiguang Cheng, Hai Chi, Thanapop Soteyome
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101639- (2024)
As a new type of packaging method, the anthocyanin-based pH-sensitive indicator film has gained much attention owing to low cost, small size, and visually informative property. In this study, an intelligent film based on chitosan/gelatin (CG) matrix
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38785f6bdb4a4893b1cf64ff7291ce4c
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101779- (2024)
A highly pH-responsive gelatin film incorporating purple cabbage anthocyanin (PCA) and chondroitin sulphate (CS)/tannic acid (TA) was developed. Co-pigmentation of PCA via CS/TA improved its photothermal stability and visibility of color change in ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/591c155ce0af4bde81da76028c8bb8e6
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 6, Pp 167-180 (2023)
This study aimed to evaluate the effects of intelligent pH-sensitive composite film based on gelatin and Persian gum incorporated with purple carrot extract (PCE) on the freshness of wrapped mozzarella cheese. In this regard, the color, pH, yeast and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0711b1091e4e417d8c963c846136766d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rekha Rose Koshy, Arunima Reghunadhan, Siji K. Mary, Prasanth S. Pillai, Seno Joseph, Laly A. Pothen
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 743-751 (2022)
Sensor films are finding wide range of applications. Different type of sensing films is fabricated for the identification of chemicals, ions, heavy metals, changes in the pH, etc. The present report is on the fabrication of pH sensitive films from co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/392efd5e6f194bcdb9807981090e3e31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.