Zobrazeno 1 - 10
of 276
pro vyhledávání: '"p Rezvani Moghaddam"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract The synergistic potential of using graphene oxide (GO) nanosheets and hydrolyzed polyacrylamide (HPAM) as GO enhanced polymer hybrid (GOeP) for enhancing oil recovery (EOR) purposes has drawn attention. However, the hybridization method and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6da398abaaab41fca5784f270af8a9e3
Publikováno v:
پژوهشهای زراعی ایران, Vol 21, Iss 4, Pp 501-515 (2023)
IntroductionLong-term use of chemical fertilizers can cause many adverse effects. In addition, excessive consumption of chemical fertilizers can lead to decreased food safety and low quality of vegetables, such as the accumulation of nitrates in plan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f03ab973663d466da0ad96dbbe8be0b8
Autor:
Mohammad Naderisorki, Roya Farhadi, Hossein karami, Ali Rezvani Moghaddam, Ali Asghar Nadi Ghara
Publikováno v:
Journal of Mazandaran University of Medical Sciences, Vol 33, Iss 227, Pp 160-169 (2023)
Background and purpose: Intraventricular hemorrhage (IVH) is known as a major complication of Prematurity. In this study, we aimed to examine complete blood count (CBC) variables in preterm infants with IVH. Materials and methods: In this cross-secti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84a395ede8904a8999b2c21c10a9629d
Autor:
Reza Rezvani Moghaddam, Zahra Khorasanchi, Ayad Rasool Noor, MohammadReza Shadmand Foumani Moghadam, Ali Jafarzadeh Esfahani, Abdullah Khalaf Merhej Alyakobi, MohammedHadi Lafta Alboresha, Payam Sharifan, Ali Bahari, Reza Rezvani, Malihe Aghasizade, Maryam Heshmati, Reza Assaran Darban, Gordon Ferns, Majid Ghayour Mobarhan
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, Vol 42, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
Abstract Background The benefits and harms of vitamin D supplementation in the treatment of COVID-19 have not yet been fully documented. In this study, we aimed to evaluate the effects of high-dose vitamin D supplementation on liver function tests in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8f499c64d044b33afc8ec1e747bb54e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
پژوهشهای زراعی ایران, Vol 20, Iss 4, Pp 417-434 (2022)
IntroductionDuring the 1950s and 1960s, the green revolution led to a dramatic increase in global food and fodder production to eliminate hunger and boost food security. This production enhancement was accompanied by an intensified agricultural and c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71d590675222465a87c5286047cfae12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
پژوهشهای زراعی ایران, Vol 20, Iss 3, Pp 319-333 (2022)
IntroductionSaffron (Crocus sativus L.) is a perennial plant of the Iridaceae family and is cultivated in Iran, Morocco, India, Greece, Italy, and Spain. Iran is considered the main producer of saffron, with the most optimum climate for saffron. Toda
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1deafa198ed4cd0b761a65133ac5252